Ove tri boje kose obilježit će ljeto 2022.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.06.2022.

0

Foto: Ruža Hair

Foto: Ruža Hair

Ružina ambasadorica Marija Nikšić s ponosom nosi najhrabriji koloristički trend ove sezone, u kojemu je igra narančastih i crvenih nijansi

Ružin kreativni tim kreira i lansira nove trendove pa su tako za nadolazeći period osmislili tri nove Ruža Signature tehnike bojanja kose.

B-Strong Hair

B-Strong Hair

Prva nosi naziv 'B-Strong Hair' i riječ je o plavoj boji kose koja može nastati kombinacijom pramenova ili globalnim bojanjem. Tehnike pramenova koje se mogu izvoditi su babylights, conturing ili balayage, koja omogućava glatki prijelaz nijansi iz tamnije u svjetliju.

Delight Brown Hair

Delight Brown Hair

Nadalje, među #RužaSignatureColor tu je 'Delight Brown Hair' koja predstavlja smeđu kosu u kombinaciji s plavim karamel pramenovima. Inspiraciju za ovaj koloristički trend pronašli smo u prirodnoj boji kose naših klijenata. Klijenticama koje se odluče na ovaj trend savjetuju se prirodno svjetliji pramenovi koji će dodatno otvoriti i pomladiti njihovo lice.
 
Lovely Red

Lovely Red

Posljednja u nizu boja koju Ruža Color Lab naglašava za ovo ljeto je 'Lovely Red' koja promovira zagasite narančaste do tamnocrvene crvene nijanse.

Ružina ambasadorica Marija Nikšić s ponosom nosi najhrabriji koloristički trend ove sezone, u kojemu je igra narančastih i crvenih nijansi, kao i njega takvih nijansi bitna radi očuvanja sjaja i elastičnosti.


VIŠE O TEMAMAboje za kosuljetne frizurebojanje kosepramenoviRuža Hair
Povezano