Ove sezone nosimo traperice u najluđim bojama!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.04.2017.

33

Replay Touch S/S 2017

Replay Touch S/S 2017

Replay TOUCH ove sezone dobio je novo ruho; manekenke su zablistale u ružičastom, kobalno plavom i maslinasto zelenom izdanju

Irina Shayk, Joan Smalls i Stella Maxwell nose najiščekivaniji traper u svijetu mode! Replay TOUCH je svojim naprednim karakteristikama oduševio poznate manekenke, a riječ je traperu nove generacije koji vam pristaje poput vlastite kože. Megapopularne manekenke biraju najbolji traper koji se stapa s njihovim pokretima, traper koji uspješno savladava sve izazove, traper koji osjeća važnost dodira – neponovljiva inovacija iz svijeta denima – Replay TOUCH.

Replay TOUCH ove sezone dobio je novo ruho, osim u već dobro poznatim nijansama kao što su tamnoplava, medium svijetlo plava, crna, siva i bijela, ovoga puta manekenke su zablistale u rozom, kobalno plavom i maslinasto zelenom izdanju. Replay TOUCH COLOURED jeans ovoga puta krasi novi dizajn, bogati i atraktivni materijali, ali u pravim proljetnim bojama. Naime, riječ je o neponovljivom modelu traperica koji se s izrazitom lakoćom usklađuje s vašim tijelom, a zahvaljujući posebnoj izradi izgledate vitkiji za čak jedan konfekcijski broj! Poznati su vam dosadni nabori na koljenima – ovoga puta zaboravite na njih! Inovativan RECALL sistem vaš najdraži jeans vraća u idealan oblik upravo za vas!

Strast, kojom je izrađen ovaj model, prvo je što osjetite tijekom nošenja traperica, a po prvi puta možete uživati u spoju seksiplinosti i osjećaja udobnosti. Neopisiv osjećaj glatkoće pokreta i senzibilnost osjeta nešto je što morate osjetiti na vlastitoj koži. Replay TOUCH COLOURED jeans zadržava sve napredne karakteristike postojećeg TOUCH modela. TOUCH zaslužuje naziv malog remek djela s decentnim načinom brandiranja usprkos kojemu su automatski prepoznatljive kao dio Replay asortimana, ali na jedaj suptilan, elegantan način. Dolazi u standardnim modelima SKINNY CROPPED i SKINNY LOW WAIST.


VIŠE O TEMAMAtrapericeReplayženske trapericeReplay TouchIrina ShaykJoan SmallsStella Maxwelltraperice niskog strukatraperice visokog struka
Povezano