Ove hlače iz Reserveda obilježit će jesen, odlično se prodaju

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 02.09.2023.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

U rujnu nam se vraćaju vječni klasici jeseni, prvenstveno denim hitovi i komadi s efektom kože, a traperice retro kroja s poderotinama mogle bi biti jedan od najvećih krikova

U rujnu priželjkujemo ugodne temperature i što više sunca, ali jasno nam je da od jeseni ne možemo pobjeći. Sve je ovih dana podređeno trendovima i hit komadima za novu sezonu, krenula je velika potraga za gležnjačama, jaknama i - traper komadima!

I ova će jesen, baš kao i nekoliko proteklih, biti u znaku vladavine komada s efektom kože te vječnih denim klasika, a uz bajkerske kožne jakne jednu od najznačajnijih uloga igrat će nezamjenjive traperice. I to one retro kroja, po mogućnosti s poderotinama.

Reserved

Reserved

Jedne takve trenutno su najprodavaniji komad u Reservedovom odjeljku sa ženskim hlačama. Titulu bestselera odnijele su traperice 'mom' kroja visokog struka s dugim i blago suženim nogavicama. Jesenski je to komad koji će biti zahvalan sastojak svake kombinacije i koji će podjednako dobro ići sa svim tipovima obuće, ali i s različitim varijacijama jesenskih jakni.

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Cijena ovog jesenskog hita s potpisom Reserveda iznosi 25,99 eura (195,82 kn).


VIŠE O TEMAMAženske hlačeReservedtrapericeženske trapericetraperice mom krojatraperice visokog struka
Povezano