Ove boje za kosu obilježit će proljeće i ljeto

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.03.2021.

0

Foto: Keune

Foto: Keune

Demi-permanentne Semi Color nijanse temelje se na jedinstvenoj, znanstveno unaprijeđenoj formuli za prekrasan sjaj i vrhunsku njegu

Baš poput modnih dizajnera, koji iz sezone u sezonu predstavljaju svoje stylish proljetne kolekcije i modne trendove, beauty eksperti iz Keunea za proljeće 2021. lansirali su fantastičnu novu liniju boja za kosu pod nazivom Semi Color, baziranu na prelijepom završnom sjaju, čime je Keune podignuo uslugu bojanja za svoje klijente na višu razinu.

Demi-permanentne Semi Color nijanse temelje se na jedinstvenoj, znanstveno unaprijeđenoj formuli za prekrasan sjaj i vrhunsku njegu, a kao stvorene su za kreiranje nebesko svijetlih i svilenkastih glatkih kosa. Dolaze u atraktivnom, podjednako 'shiny' pakiranju, sa 75 različitih nijansi i bezbroj mogućnosti za bojanje.  

Formula bez glutena i amonijaka pruža dugotrajan rezultat bojanja, a zahvaljujući kremastoj osnovi vrlo se lako nanose. Semi Color nudi prekrasan sjaj i vrhunsku njegu u kompletnom rasponu od 119 trendovskih nijansi.

Keune

Keune

Novom Semi Color linijom žele potaknuti kreativnost kod frizera i klijenata da se usude eksperimentirati sa kosom, pritom im garantirajući blistavu, meku i zdravu kosu te prekrasnu boju. Semi Color razvijen je na temelju tri kompleksa: njegujućem, sjajnom i umirujućem.

Foto: Keune

Foto: Keune

Njegujući kompleks sadrži Cocamida protein svile - moćan ekstrakt iz crvenih algi koji popravlja oštećenu strukturu vlasi i povećava hidrataciju. Formula dubinski njeguje kosu, što rezultira do 55% više glatkoće u usporedbi s netretiranom kosom. Ekstrakt pasjeg trna Buckthorn pruža kosi sjaj te ujednačava strukturu vlasi.

Umirujući kompleks s eteričnim uljem indijskog tamjana i Bisabololom pruža zaštitu i smiruje vlasište. Ovi sastojci biljnog podrijetla smanjuju iritaciju vlasišta te imaju visoka umirujuća svojstva. Moguće kreacije na kosi sa Semi Color nijansama kreću od vrlo prirodnih, usmjerenih na osvježavanje postojeće boje do neformalnijih frizura za one koji žele naglašenije efekte bojanja. Ali svim kreacijama zajedničko je jedno: sjajna i njegovana bojana kosa.

Keune

Keune

Najnovija Keune Semi Color linija boja za kosu dostupna je od početka ožujka u Keune frizerskim salonima.


VIŠE O TEMAMAboje za kosuKeunebojanje kose
Povezano