Ovako jakna sezone izgleda u režiji Zare, biste li je nosili?

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 03.09.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Motorističke jakne s efektom kože i ove će jeseni žariti i paliti, svi brendovi koji drže do sebe pripremili su svoje varijacije, a ovako to izgleda u režiji Zare

Prvi dani rujna svojevrstan su povratak u 'stvarnost', mnogima kreću novi poslovni i privatni izazovi, ali vremenski uvjeti traže i neke nove komade. Jesen je pred vratima, u prijelaznom smo periodu, lagane krpice mijenjamo toplijim i robusnijim komadima. Uz obuću, najviše pažnje u ovom dijelu godine privlače - jakne.

A jesen 2023. na scenu vraća one vječne klasike, od traper jakni, koje su uz balonere neprikosnovene u prijelaznom periodu, do bomber modela u svim mogućim izdanjima i - jakni s efektom kože u motorističkom stilu. Baš one bit će na samom vrhu liste najpoželjnijih komada, a jedno nepogrešivo rješenje na ovu modnu temu stiže nam iz Zare.

Zara

Zara

Zara za jesen predlaže ovu klasičnu motorističku jaknu od umjetne kože u neprikosnovenom crnom izdanju. Ova jakna s ovratnikom s reverima i trakama na ramenima privlači veliku pažnju i brojne obožavateljice Zare uvrstit će je u svoju jesensku garderobu, a cijena ovog hita iznosi 39,95 eura (301 kn).

Foto: Zara

Foto: Zara

Što vi kažete na ovaj vječni jesenski trend? Biste li nosili ovu Zarinu jaknu?


VIŠE O TEMAMAjakneZarabajkerske jaknemotorističke jaknekožne jakneženske jakne
Povezano