Ovako izgledaju najprodavanije Reserved hlače u 2023.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 21.01.2023.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Klasičan dizajn je iznad svega, pa nikog ne bi trebalo čuditi što su i u Reservedu, baš kao i u H&M-u i Mohitu, u ovoj godini najtraženije jedne jednostavne hlače cigareta kroja

Svaka čast suknjama i haljinama, ali dobre hlače u brojnim su situacijama pola outfita. Ni trendove ne teba ignorirati, ali ipak je najsigurnije zaigrati na nepogrešivu klasiku, posebno ako hlače kombinirate s čizmama i kaputima koji imaju nešto upadljivo i upečatljivo na sevbi.

Znaju to i hrvatske fashionistice koje u prvim danima 2023. u kategoriji hlača najčešće kupuju jednostavne i efektne modele cigareta kroja. Jedne takve hlače najprodavanije su u H&M-u, slična je situacija i u Mohitu, a na istom je tragu - Reserved.

Pregledali smo listu bestselera ove popularne marke, u kategoriji hlača najbolje se prodaje model cigareta kroja s remenom, i to u boji kože (dostupan još u osam drugih boja).

Reserved

Reserved

Ove hlače klasična dizajna izrađene su od tkanine s visokim udjelom pamuka i mješavinom recikliranog poliestera, a karakteriziraju ih nogavice izglačane na crtu.

Cijena? Sasvim korektnih 29,99 eura (225,96 kuna).


VIŠE O TEMAMAhlačeReservedženske hlačehlače cigareta krojacigarette hlače
Povezano