Ovako izgleda najprodavanija Mango suknja za jesen 2023.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 30.08.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Denim suknje ne samo da ostaju na sceni nego će u prijelaznom periodu i u prvom dijelu jeseni igrati i još značajniju ulogu. Potvrđuje to i lista najprodavanijih suknji iz Manga koju predvodi jedan neodoljiv model od trapera.

Jesen nam polako stiže, njen prvi klimatološki dašak već možemo osjetiti, a u prvim danima rujna i u modnom ćemo se smislu prepustiti pravilima prijelaznog perioda i nove sezone. Baš ti prvi dani rujna po mnogima su po pravilu vezani uz prve prave ture jesenskog šopingiranja i pronalazak svih onih komada koji će nam nadolazeće mjesece učiniti ugodnijim.

Uz obuću, jakne i haljine, svakako treba uloviti i jednu suknju koja će odgovoriti svim izazovima prijelaznog perioda, a sudeći po listama bestselera - modeli od vječnog denima i dalje igraju jednu od najznačajnijih uloga. Potvrđuje to i novi Mangov popis najprodavanijih komada, na kojem se našla i jedna nepogrešiva suknja.

Mango

Mango

Najprodavanija suknja u Mangu je ovaj midi model od pamučne tkanine u denim stilu. Suknja ravnog dizajna s omčama, pet džepova i otvorom na prednjem dijelu bit će dobrodošao konstituent svake (rano)jesenske kombinacije i dobro će ići sa svim tipovima obuće, ali i s jaknama i kaputima u različitim stilovima. Dobra vijest je da je dostupna i u plus-size veličinama.

Foto: Mango

Foto: Mango

Cijena? 29,99 eura (225,96 kn).


VIŠE O TEMAMAsuknjeMangodenim suknjemidi suknjetraper suknje
Povezano