Ovaj spoj blejzera i tenisica dobro je prošao na špici

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 09.04.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ova modno osviještena Zagrepčanka odlučila se za tri prava proljetna modna klasika, a traperice u retro stilu i nepogrešivi crni blejzer još jednom su se pokazali kao dobar modni spoj

Nastavljamo uživati u prvim modnim plodovima iznenađujuće toplog uvodnog dijela proljetne sezone. Oni lagani komadi preuzeli su scenu. Puno smo pisali o trendovima i instant hitovima, ali i proljetni klasici uvijek su dobra ideja. Nekoliko njih 'nanizala' je ova dotjerana Zagrepčanka koja je složila dnevni styling s kojim jednostavno ne možete pogriješiti.

Kad kažemo 'modni klasik', obično je prvo što nam pada na pamet - mala crna haljina. No, i sako može imati sličan status u ovom dijelu godine. Ona se odlučila za nepogrešiv crni blejzer, komad koji odlično prolazi u svakom proljetnom izdanju, posebno u kombinaciji s trapericama.

U ovom slučaju, efektni crni blejzer pokazao se kao pun pogodak u kombinaciji s jednostavnim crnim topom i svijetlim retro trapericama širokih nogavica. Look je zaokružen prepoznatljivim modelom Nike tenisica, crnom torbom i sunčanim naočalama.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ukratko - primjer efektnog proljetnog dnevnog stylinga s nepogrešivim klasicima ovog dijela godine.


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeblejzeri
Povezano