Ovaj kardigan iz H&M jako je tražen i bit će hit proljeća

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 16.02.2023.

0

Foto: H&M

Foto: H&M

U prijelaznom periodu kardigani odlično prolaze, a jedan model iz H&M-a s razlogom je na listi najprodavanijih komada ovog brenda u veljači

Temperature rastu, sunce se u velikom stilu vraća na scenu, proljeće po svemu sudeći stiže i prije svog kalendarskog početka. No, kalendar na stranu, naredna dva mjeseca svakako su takozvani prijelazni period, i imaju neka svoja modna pravila. Iz teških zimskih komada uskočit ćemo u lagane proljetne, a u međuvremenu dobro će nam doći prijelazni hitovi.

Među njima je i kardigan, vrlo funkcionalan i efektan tip odjeće koji posljednjih godina proživljava svoje zlatne trenutke. Jedan trendovski model odlično se prodaje i u H&M-u, i trenutno se nalazi na listi 10 najprodavanijih komada ovog brenda.

Riječ je o predimenzioniranom prugastom crno-bijelom kardiganu od mekanog rebrastog pletiva s malo vune. Ovaj model s V izrezom i spuštenim ramenima ležeran je komad koji će dobro doći u narednom periodu, a odlično će se uklopiti u manje-više svaku dnevnu kombinaciju.

H&M

H&M

Cijena ovog hita iznosi 30,99 eura.


VIŠE O TEMAMAkardiganipletivoH&M
Povezano