Ovaj kaput je uvjerljivo najprodavaniji komad u Reservedu

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 24.09.2021.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Kaput je dostupan u nekjoliko najtraženijih jesenskih boja, od neizbježne crne do prljavoružičaste i ove sezone izimno popularne boje senfa

Iako prijelazni period prolazi u znaku ljetnih uvjeta, jesen opasno vreba, a njen kalendarski dolazak uskoro će biti usklađen i s temperaturama. U prijevodu na jezik mode to znači samo jedno - kreće veliki lov na tople komade koji će nas grijati u narednih šest mjeseci.
Sve to potvrđuju i liste najprodavanijih komada najpoznatijih brandova, prva mjesta su rezervirana za one najtoplije komade, bez kojih su jesen i zima nezamislivi.
U Reservedu je tako prvih nekoliko pozicija na listi rujanskih bestselera rezervirano za jedan izvrstan prošiveni kaput koji je dostupan u nekoliko najtraženijih nijansi sezone.

Reserved

Reserved

Ovaj topli komad koji je pogodan za kombiniranje s manje-više svim stvarima iz vašeg ormara najbolje se prodaje u crnom izdanju, a slijede ga prljavoružičasta, maslinastozelena i boja senfa.

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Cijena? 299,90 kuna. Biste li ga i vi nosili?

VIŠE O TEMAMAjakneReservedzimske jakneženske jaknekaputi
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se