Ovaj horoskopski znak najprivlačniji je drugim znakovima

Piše: D.N., Zagreb
Objavljeno 25.09.2021.

0

Ilustracija. Foto: Tom Ford

Ilustracija. Foto: Tom Ford

Jedan horoskopski znak osvaja svojim tajanstvenim duhom, a njihova pomalo mračna strana privlačna je drugim znakovima

Ako ništa drugo, horoskop je jako zabavna stvar da doznamo ponešto o nama i ljudima oko nas, posebno kada su u pitanju kvalitete koje mogu privući nova poznanstva i zanimljive ljude.
Neki znakovi slove kao pravi zavodnici, drugi su na glasu kao suprotnost. U ovu prvu kategoriju svakako spadaju osobe rođene između 23. listopada i 21. studenog. Dakle - škorpioni!
Škorpioni slove kao misteriozne i intenzivne osobe koje će vas ekspresno osvojiti, katkad i izokrenuti vaš svijet, a onda vas ostaviti 'na cjedilu', i to tako da vam ni samima neće biti jasno što se dogodilo. Upravo ta mračna, tajanstvena strana prema astrolozima škorpione čini iznimno privlačnim drugim znakovima. U prilog im u ovom slučaju ide i to da jako strastveno pristupaju svemu te da nisu u strahu od iskazivanja svojih stavova. Uvijek će se boriti za svoja uvjerenja, i ta crta djeluje kao opijum na druge znakove.

VIŠE O TEMAMAastrologijahoroskop
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se