Ova zbilja prekrasna haljina Zarina je zvijezda ljeta

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 16.06.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Haljina s romantičnim volanima u midi izdanju osvaja pravim ljetnim bojama i prigodnim materijalom, a već je privukla veliku pažnju Zarinih obožavateljica

Do službenog dolaska ljetnog dijela aktualne sezone ostalo je još točno pet dana! I tu nije kraj dobrim vijestima, i temperature će ovih dana prijeći granicu od 30 stupnjeva, more se zagrijava, dobre vibracije mogu se osjetiti na svakom koraku. Ljeto, dakle, u svakom smislu konačno počinje, a mi vam predlažemo da ga pozdravite jednim novim modnim komadom. I to ne bilo kakvim!

Jedna dobra haljina popravit će raspoloženje i pomoći vam da u najtopliji dio godine zakoračite sa stilom, a jedna baš takva detektirana je na policama sveprisutne Kakav komad!, i to na njenoj listi najbolje prodavanih komada u lipnju.

Zara

Zara

I nas je očarala ova šarena midi haljina s romantičnim volanima. Baš je pravi ljetni hit, djeluje i ugodno i lepršavo i prozračno, a osvaja i zbilja divnom, pravom ljetnom shemom boja. Haljina bez rukava s V izrezom izrađena je od lanene tkanine, a upotpunjena je bočnim prorezima i vezanjem straga. I lejto će vam definitivno učiniti još posebnijim!

Foto: Zara

Foto: Zara

Cijena? 49,95 eura (376,35 kn). Biste li je i vi nosili?


VIŠE O TEMAMAhaljineZaramidi haljineljetne haljine
Povezano