Ova zagrebačka ljepotica ima jako zanimljive cipele

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 04.01.2019.

8

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Sve oko Nove godine vezano je uz glamur, a ova Zagrepčanka prezentirala ga je u dnevnoj varijanti, u nosivoj i jako stylish varijanti

Iako je zima tek nedavno kalendarski startala, već su iscrpljene manje-više sve ideje, a u prvim danima nove godine, u pomalo depresivnoj postblagdanskoj atmosferi, već razmišljamo o još uvijek dalekom proljeću. No, dašak uzbuđenja stiže nam s pravog mjesta, sa uzavrele zagrebačke subotnje špice, koja - kada je riječ o tekućoj sezoni - još uvijek nije kreativno 'iscijeđena'.
Špica koja je povezala prošlu i novu godinu ponudila nam je snažnu dozu glamura, a ova Zagrepčanka prezentirala ga je na malo drugačiji, profinjen i jako nosiv način. I to u dnevnoj varijanti.


U prvom je planu neizbježna bunda, crna je na nepogrešiv način isfurana od glave do pete, a styling posebnim čini i odabir cipela. Umjesto sveprisutnih gležnjača s perlicama, grubih modela u stilu martensica i visokih čizama - jedne jako zanimljive, osvježavajuće, pomalo drugačije cipele.

Ukratko - sve za pet! Slažete li se i vi s tom ocjenom?

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se