Ova suknja iz H&M-a bit će veliki hit u narednom periodu

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 18.01.2024.

0

Foto: H&M

Foto: H&M

Crni komadi kožnog sjaja bit će među najvećim modnim hitovima na prijelazu iz zime u proljeće, a najtraženije će biti suknje i jakne u ovom stilu

Pred nama je još jedan dobar dio zime, ali vodeći modni brendovi već sad nam polako otvaraju vrata ranog proljeća 2024. U trgovine stižu komadi koji će obilježiti drugi dio zime i prvi dio proljeća, a jedan od velikih trendova prijelaznog perioda, koji će na pravi način povezati spomenute sezone, definitivno su komadi s efektom kože.

U prvom će planu, očekivano, biti bajkerske i bomber jakne kožnog sjaja, ali u ormaru ćete trebati i hlače te suknje koje slijede ovaj trend. E pa, jednu savršenu suknju za djevojke koje znaju odgovoriti na sve modne izazove, pronašli smo među novitetima s potpisom H&M-a.

H&M

H&M

Suknja s efektom kože svakako spada u red klasika, a u narednim će tjednima i mjesecima biti popularnija nego ikad. U H&M-u vas čeka ovaj trendi model od presvučene tkanine s visokim prorezom koji će podići svaki vaš styling. I zimski i proljetni! I podjednako dobro će ići i s vašim omiljenim bijelim tenisicama i s čizmama.

Foto: H&M

Foto: H&M

Cijena? 30,99 eura.


VIŠE O TEMAMAsuknjeH&Mkožne suknje
Povezano