Ova Reserved haljina mogla bi biti veliki ljetni hit

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 24.05.2023.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Mala crna haljina veličanstven je modni komad koji obično hara u jesensko-zimskim danima, ali ove godine jedna takva mogla bi obilježiti ljetne dane

Nastavlja se atipično proljeće. Sunce se konačno pojavilo, temperature su malo skočile, porasla je potražnja za onim pravim ljetnim komadima. No, čak i tu nailazimo na brojna iznenađenja. Pa umjesto onih živih, sočnih ljetnih tonova gledamo kako pozornicu preuzimaju - crni komadi!

Najbolje prodavane hlače s potpisom Reserveda stižu u crnoj boji, a sada sličnu tendenciju vidimo i u kategoriji haljina na policama ovog popularnog brenda. Umjesto bijelih i šarenih modela, svi žele jednu - malu crnu haljinu!

Reserved

Reserved

Najbolje se na policama Reserveda prodaje ova jednostavna, ležerna crna mini haljina izrađena od tkanine s visokim udjelom pamuka. Efektna haljinica okruglog izreza stiže sa širokim naramenicama i izrezom u obliku suze na leđima, a dostupna je po cijeni od 22,99 eura (173,22 kn).

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Ako pak ne želite ljeto provoditi u crnom, dobra vijest je da je ova haljina još dostupna i u zelenoj, žutozelenoj, svijetloplavoj, bež i kremastobijeloj boji.


VIŠE O TEMAMAhaljineReservedmini haljinekratke haljinemala crna haljina
Povezano