Ova neodoljiva haljina najprodavaniji je komad u Reservedu

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 08.11.2023.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Kako nam se bliži blagdanska sezona, tako blještavilo i šljokice sve više počinju dominirati izlozima najpoznatijih modnih trgovina. Jedna haljina koja se uklapa u ovu priču trenutno je najtraženiji komad u Reservedu.

Ove godine jesen je samo formalno došla, pa ćemo po svemu sudeći iz ljeta direktno zakoračiti u zimu. Uskoro nam stiže i ona čarobna sezona blagdana koja bi trebala dodatno uljepšati zimske dane, a koja će pritom donijeti i neke modne hitove svojstvene spomenutom dijelu godine. Da, pogađate, blještavilo, šljokice i svi mogući svjetlucavi elementi krase nove party kolekcije najpoznatijih brendova!

A jedna haljina koja se savršeno uklapa u sve prethodno rečeno ekspresno se probila na sami vrh nove liste najprodavanijih jesensko-zimskih komada na policama Reserveda.

Reserved

Reserved

Riječ je o jednoj divnoj, iznimno atraktivnoj, istovremeno i elegantnoj i zavodljivoj haljini začinjenoj šljokicama. Ova hit haljina midi duljine upotpunjena je i ukrasnim prorezom na porubu - i uz nju ćete trebati samo još jedne podjednako dobre party cipele!

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Cijena ovog Reservedovog bestselera iznosi 35,99 eura (271,17 kuna). Sviđa li se i vama?


VIŠE O TEMAMAhaljineReservedparty haljinehaljine za izlaskehaljine sa šljokicamamidi haljine
Povezano