Ova Mango suknja jedan je od najvećih hitova proljeća

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 08.04.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Duga lepršava suknja sa superpopularnim i nadasve romantičnim točkastim printom komad je koji će mnoge modno osviještene dame ovog proljeća poželjeti u ormaru

Dugonajavljivano i još duže iščekivano proljeće je stiglo samo formalno, kalendarski, a u stvarnosti trpimo zakašnjelu zimu koja nam je opasno pokvarila planove. No, u nadi da će sunce uskoro konačno zasjati onako kako i treba u ovom dijelu godine, i dalje lovimo modne hitove koje ćemo nositi u u ostatku proljetno-ljetne sezone.

Vidjeli smo da su traper suknje visoko na listi najpoželjnijih komada, ali i denim ima dobru, ženstvenu alternativu. Jedna od najpopularnijih suknji iz nove Mangove kolekcije vodi nas na onu drugu, ženstvenu, lepršavu profinjenu stranu proljeća.

Mango

Mango

Ova suknja sa superpopularnim točkastim printom osvojila je Mangove obožavateljice i brzo se prometnula u jedan od komada sezone. U znaku je lepršave tkanine i evasé dizajna, srednje visokog struka i skidivog remena s printom, a dio je Mangove proljetne kolekcije za zabave i događanja.

Foto: Mango

Foto: Mango

Cijena ovog velikog modnog hita iznosi 59,99 eura (451,99 kn), a vi nam recite biste li je i vi rado nosili!


VIŠE O TEMAMAsuknjeMangoduge suknjemaksi suknjesuknje s printom
Povezano