Ova ljepotica sa špice ima dobru modnu formulu za proljeće

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 16.04.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Obožavamo jednostavne i efektne proljetne kombinacije, a jedna takva (i to ne bilo kakva!) privukla je pažnju našeg objektiva na prošlosubotnjoj špici

Prošlosubotnja zagrebačka špica, druga po redu u mjesecu travnju, bila je u znaku pravih ljetnih uvjeta, što je dovelo do spektakularne galerije inspirativnih kombinacija. Zagrebačke ljepotice otkrile su nam sve tajne modnog proljeća, ali su pritom - zahvaljujući visokim temperaturama - donijele i niz dobrih modnih ideja za nadolazeće ljeto.

Pažnju našeg objektiva privukao je i jedan jako jednostavan i efektan look, lišen kompliciranja i pretjerivanja, složen od modnih 'sastojaka' koje vjerojatno svaka žena ima u svom ormaru. A to je ona dnevna jednostavnost koju obožavamo!

Denim je ove sezone i dalje polazna točka skoro svakog izdanja, a ova zagrebačka ljepotica odlučila se za svijetloplave traperice s poderotinama koje je kombinirala s nepogrešivom crnom 'cropped' košuljom kratkih rukava. Kombinaciju je upotpunila trendovskim tenisicama, torbicom s daškom glamura i sunčanim naočalama s potpisom kultnog Ray-Bana.


Ukratko - sviđa nam se! A vama?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano