Ova je haljina komad sezone u Reservedu, neodoljiva je!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 14.09.2023.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Na vrh liste najprodavanijih modnih komada u rujnu u trgovinama brenda Reserved zasjela je jedna neodoljiva maksi haljina s ukrasnim naborima

Jesen nam se i kalendarski i klimatološki bliži, do njenog službenog starta ostalo je još tek desetak dana. Pa, ako kojim slučajem još uvijek niste osvježili svoju garderobu i ulovili one ključne komade za dugu jesensko-zimsku sezonu, krajnje je vrijeme!

Uz čizme i jakne, haljine su mnogima na vrhu liste želja, a jedna zbilja neodoljiva preuzela je prvo mjesto liste najprodavanijih komada u trgovinama brenda Reserved.

Reserved

Reserved

Sve druge komade iz Reservedove kolekcije za jesen/zimu 2023/2024. zasjenila je ova divna maksi haljina s ukrasnim naborima koja će savršeno ići uz vaše nove čizme. Šarena haljina s uspravnim ovratnikom i dugim rukavima, upečatljiv je komad koji će se dobro uklopiti u sve jesenske modne sheme, a upotpunjena je i bočnim prorezom.

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Ovaj bestseler s Reservedovim potpisom dostupan je po cijeni od 55,99 eura (421,86 kn), a vi nam slobodno recite sviđa li se i vama!


VIŠE O TEMAMAhaljineReservedmaksi haljneduge haljine
Povezano