Otkrivene prve fotografije kampanje Kenzo x H&M

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.09.2016.

0

Kenzo x H&M | Foto: Jean-Paul Goude

Kenzo x H&M | Foto: Jean-Paul Goude

Goude je za potrebe kampanje koristio svoj osobni umjetnički pečat - ručno rađene kolaže, od isječenih i ponovno spojenih fotografija

H&M je predstavio prve fotografije kampanje za kolekciju KENZO x H&M koje je napravila legenda modne i glazbene fotografije Jean-Paul Goude, na kojima su Chance The Rapper, Iman i reperica Suboi. U kampanji se pojavljuje sedam poznatih zvijezda iz svijeta mode, glazbe, umjetnosti i aktivizma, a Chance, Iman i Suboi su prvi ambasadori koji otkrivaju KENZO x H&M kolekciju.
Goude je za potrebe kampanje koristio svoj osobni umjetnički pečat - ručno rađene kolaže, od isječenih i ponovno spojenih fotografija, čime je istaknuo bogatstvo i karakter kolekcije.
Zajedno s prvim fotografijama kampanje, objavljena su i tri filma švedskog redatelja Max Vitalija, s intervjuima koje su dali Chance, Iman i Suboi. Cijela KENZO x H & M kampanja, u kojoj se pojavljuju i svi ostali ambasadori kolekcije- Rosario Dawson, Ryuichi Sakamoto, Chloë Sevigny i Xiuhtezcatl Martinez, biti će premijeno prikazana od 17. listopada na  hm.com.

Kolekcija KENZO x H&M bit će dostupna od 3. studenog u  H&M trgovini u Centru Cvjetni, kao i u više od 250 H&M trgovina diljem svijeta kao i online.


VIŠE O TEMAMAJean-Paul GoudeKenzo x H&MH&MChance The RapperImanSuboi
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se