Otkazan Jarun Open 2021.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.06.2021.

0

Jarun Open

Jarun Open

Najavljeni Jarun Open 2021., koji se trebao održati od 25. lipnja na Otoku hrvatske mladeži na Jarunu, otkazan je, odnosno odgođen, a izjavu Organizatora prenosimo u cijelosti

Usprkos našim nastojanjima te uvjerenju da će organizacija prvog velikog open air festivala u Zagrebu, nakon toliko dugo čekanja da nam se život normalizira, biti uspješna na radost posjetitelja, izvođača i nas kao organizatora – moramo ipak otkazati Jarun Open festival zbog čega smo duboko razočarani.
Dio planiranih koncerta odgodili smo za kraj kolovoza, a dio nažalost moramo otkazati.
Nastojali smo i činili sve što je u našoj moći da se riješe svi izazovi koje sa sobom donosi ovako velika i zahtjevna organizacija, no nažalost, nije ovisilo o nama. Zbog pravno nesređene situacije s dozvolama za rad i neizvjesnosti u kojem trenutku će administracija riješiti problem, posebno u ovim uvjetima, da budemo sigurni da će u trenutku realizacije sve biti riješeno, odučili smo dio programa Jarun Open prebaciti na Koncertni trg ispred paviljona 15 na Zagrebačkom velesajmu za kraj kolovoza, a dio otkazati,
stoji u priopćenju organizatora.

Sve o povratu novca za već kupljene ulaznice, kao i nove termine koncerata, možete pronaći na web stranici www.jarun-open.com.

VIŠE O TEMAMAJarun Open
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se