Osvojila nas je čarobnom suknjom, ali i modnim dodacima

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 08.02.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Sa zagrebačke špice stiže nam jedna očaravajuća dnevna kombinacija složena od serije trendovskih komada koje ova modno osviještena ljepotica definitivno zna nositi na pravi način

Zakoračili smo u onaj finalni dio zime, period godine u kojem konačno možemo osjetiti i prve konkretne naznake nove sezone. Proljetne vibre su tu i u klimatološkom i u modnom smislu, ali tipični zimski komadi i dalje vode glavnu riječ.

A da ovaj dio godine u kojem se polako opraštamo od zimske sezone nipošto ne mora biti dosadan, najbolje nam dokazuju i pokazuju izvrsne kombinacije sa stare dobre zagrebačke špice. Pred vama je jedna koja je odlično prošla i na ulicama Zagreba, i na Instagramu.

Ova prekrasna Zagrepčanka zasjala je u ženstvenom, elegantnom, profinjenom dnevnom izdanju, a kombinacija boja djeluje nam kao pun pogodak. U prvom su planu fantastičan spoj neodoljive crne suknje s prorezom i trendi čizama, dok je kombinacija zaokružena serijom zanimljivih modnih dodataka. Uz nezaobilazne sunčane naočale s potpisom Ray-Bana, tu su i Tommy torbica te romantični šešir, koji je na najbolji način zaokružio ovu efektnu kominaciju.

Sviđa li se i vama ovo ženstveno dnevno modno izdanje?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano