Osvojila nas je čarobnom suknjom, a i čizmice su bez greške

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 05.10.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Crna i bijela uvijek su savršen spoj, a ova zagrebačka ljepotica pokazala nam je kako ih nositi i kombinirati ove jeseni, i to uz nekoliko divnih komada

I dalje uživamo u fenomenalnim kombinacijama s prve listopadske subotnje špice, zagrebačke ljepotice ugodno su nas iznenadile trendovskim, nerijetko smjelim jesenskim izdanjima koja doslovno vrve najpoželjnijim komadima nove sezone. Vidjeli smo različite interpretacije jesenskih trendova, a za jedan nepogrešiv dnevni look pobrinula se ova besprijekorno dotjerana djevojka sa špice.

Odlučila se za onaj vječni spoj temeljnih (ne)boja, bijele i crne, posloživši ih na elegantan i efektan način. I to uz neke od ključnih ovosezonskih komada.

Kratka crna jakna s efektom kože tako se našla u kombinaciji s jednim velikim hitom koji je obilježio 2021., a koji je iznimno popularan i u ovoj godini - toplom dolčevitom. Možda i još veću pažnju 'krade' prekrasna, jako ženstvena suknja s laganim prorezom i detaljima od profinjene čipke koja se pokazala kao pun pogodak u kombinaciji s ravnim crnim čizmicama.


Ako pitate nas - styling bez greške! Vaše mišljenje?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano