Osvojila nas je čarobnom haljinom, ali i sandale su pun pogodak

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 05.09.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Narančasta haljina i trendi sandale pokazali su se kao izvrstan izbor za subotnju špicu koja je otvorila rujan, ali pritom i odškrinula vrata nadolazeće jesenske sezone

Dobro raspoložene, preplanule, prepune energije i dobrih (post)ljetnih vibracija, zagrebačke ljepotice konačno su se, s prvim danima rujna, vratile na subotnju špicu i pritom nam otvorile prijelazni period, ali i odškrinule vrata nadolazeće jesenske sezone! Dobra moda tako se u velikom stilu vratila na ulice hrvatske prijestolnice, a lookovi koji inspiriraju polako osvajaju i Instagram.

Bila je to izvrsna špica koja je vrvila ludim bojama, trendi uzorcima i upečatljivim komadima obuće, vidjeli smo spektakularan spoj odlazećih ljetnih hitova s trendovima koji najavljuju jesen.

Rujan otvaramo ovom divnom kasnoljetnom kombinacijom koja osvaja prekrasnom midi haljinom u energičnom narančastom izdanju. Haljina se našla u kombinaciji sa zavodljivim bež sandalama i kompatibilnom torbicom, a - ako je suditi po reakcijama na Instagramu - cijelo izdanje je pun pogodak.


Sviđa li se i vama ovo rujansko izdanje, što kažete na haljinu i sandale?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano