Orsay: 15 najljepših haljina iz kolekcije za jesen 2015.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 06.10.2015.

2030

Orsay i dalje slavi jednostavnost, eleganciju i ženstvenost, a mi smo (samo za vas) odabrali TOP 15 haljina iz jesenske kolekcije

Njemački brand Orsay uspio se dobro pozicionirati i bez agresivnih reklamnih kampanja i kolaboracija, prvenstveno zahvaljujući jako lijepim, efektnim i nosivim komadima po vrlo prihvatljivim cijenama.

I nova je kolekcija upravo na tom tragu, a najviše će odgovarati djevojkama i ženama koje su u potrazi za ženstvenim ali nenametljivim haljinama - nosivim u svim prigodama.

Orsay ove jeseni donosi nisku elegantnih haljina idealnih za ured i poslovne aktivnosti. Jednostavnost je ključna riječ, ali ona u ovom slučaju nikako nije sinonim za dosadu. Kolekcija sadrži nekoliko lepršavih haljina s cvjetnim printom, uvijek aktualna grafička poigravanja crnom i bijelom, profinjene tamnoplave i strastveno crvene haljine koje slave ženstvenost... Za sve moguće dnevne trenutke tu su košulja-haljine i topli pleteni modeli u stilu džempera, dok će partijanje u sve dužim jesenskim noćima biti uzbudljivije u trendovskim modelima ukrašenim zakovicama.

TOP 15 haljina iz kolekcija branda Orsay za jesen/ 2015. pogledajte u fotogaleriji.


VIŠE O TEMAMAhaljineOrsayposlovne haljinemidi haljinecvjetne haljinemala crna haljinehaljine za posaohaljine za izlaske
Povezano