Optužili su je da je premršava, ali ovakvu reakciju nisu očekivali!

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 14.11.2014.

468

Sara Sampaio | Foto: Instagram @sarasampaio

Sara Sampaio | Foto: Instagram @sarasampaio

Portugalska ljepotica Sara Sampaio žestoko se obračunala s kritičarima i 'hejterima' na Instagramu

Modeli koji objavljuju svoje fotografije na Instagramu obično nisu vijest, osim kada ih netko označi kao "premršave" ili "predebele". Baš ovo prvo dogodilo se portugalskoj ljepotici Sari Sampaio, najpoznatijoj po seksi lookbookovima za Victoria's Secret i Calzedoniju. 23-godišnja brineta je, naime, doživjela žestoke i neugodne kritike nakon objave jedne svoje fotke u kupaćem kostimu. Razlog? Mnogima je njeno tijelo "previše mršavo".

No, Sara nije ostala dužna svojim kritičarima. "Ponosna sam na svoje tijelo i neću nikome dozvoliti da me napada samo zato što sam mršava. Svatko je drugačiji, i svatko ima drugačiji metabolizam. Puno jedem. Vjerojatno jedem više hamburgera nego većina vas, ali uvijek sam bila mršava, i vjerojatno ću takva uvijek biti", napisala je Sara na Instagramu.

> 'Toliko sam lijepa da mi je život pakao, žene me mrze!'


"Iznenadila me mržnja koju ste pokazali prema meni, ali i prema nekim drugim mojim prijateljicama za koje pouzdano znam da su prirodno mršave", kaže Sara.

Screenshot | Instagram

Screenshot | Instagram

Na kraju je poručila svima da budu ono što jesu, i da se zbog toga nikome ne moraju ispričavati: "Budite sretne i zadovoljne svojim tijelom i prestanite sramotiti druge! Bez obzira bili oni mršavi, debeli, s velikim ili malim grudima... Nemojte širiti mržnju!"

Njen odgovor zaradio je skoro 40.000 lajkova.

@sarasampaio

@cromoda


VIŠE O TEMAMASara SampaioInstagrampretjerana mršavostmodelingmanekenstvo
Povezano