Opet Pariz, opet LVMH: Hedi Slimane novi kreativni šef Célinea

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 22.01.2018.

1

Hedi Slimane | Foto: Victor Soto, Flickr / Wikipedia

Hedi Slimane | Foto: Victor Soto, Flickr / Wikipedia

Hedi Slimane novu ulogu preuzima već u veljači, dok će svoju prvu Celine kolekciju predstaviti tijekom rujna na Paris Fashion Weeku

Hedi Slimane imenovan je novim kreativnim direktorom luksuzne modne kuće Celine, stoji u priopćenju grupacije LVMH, pod čijim je okriljem i ova slavna pariška kuća. Slimane će svoju novu ulogu preuzeti već u veljači ove godine, a prvu kolekciju predstavit će tijekom rujna na Paris Fashion Weeku.
49-godišnji Slimane bit će zadužen za sve kolekcije, uključujući i mušku, couture te liniju parfema.
"Jako sam sretan što se Hedi vratio u redove LVMH-a, on je jedan od najtalentiranijih dizajnera današnjice. Njegov rad cijenim još od suradnje s Dior Hommeom tijekom ranih dvijetisućitih", izjavio je Bernard Arnault, izvršni direktor LVMH-a.

Hedi Slimane je francuski dizajner i fotograf, široj javnosti najpoznatiji po kreativnim rolama u modnim kućama Dior Homme i Saint Laurent, gdje je proveo hrabar 'rebranding' koji je izazvao podijeljene reakcije javnosti i struke.

VIŠE O TEMAMABernard ArnaultLVMHmodna industrijaHedi SlimaneCeline
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se