Ona nosi luksuzne gležnjače, divan kaput i trendi suknju

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 16.02.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Na špici smo ulovili jednu iznimno ženstvenu dnevnu kombinaciju s daškom nosivog glamura, upotpunjenu crnim gležnjačama s potpisom luksuzne modne kuće Celine

Prošlosubotnja špica po prvi je put u 2024. godini donijela prve, iako i dalje diskretne, naznake nadolazećeg modnog proljeća. No, iako su temperature i dalje visoke, i dalje su dominirali oni tipični zimski komadi, a ova kombinacija, koja je mnogima zapela za oko i na špici i na Instagramu, dokazuje da zimski lookovi nipošto ne moraju biti dosadni u trenucima kada smo ipak malo više željni proljetnih stylinga.

Ova prekrasna Zagrepčanka odlučila se za crnu od glave do pete, modnu formulu s kojom nema greške. Posložila je nekoliko luksuznih komada koji u dnevne stylinge unose notu nosivog glamura. Čaroban crni kaput tako se našao u kombinaciji s kožnom suknjom prošaranom zakovicama, dok je cijela priča zaokružena gležnjačama s potpisom prestižne modne kuće Celine. Ove gležnjače inače u službenom Celine online shopu koštaju oko 1.060 eura.

Foto: celine.com

Foto: celine.com

Ova izvrsna kombinacija upotpunjena je upečatljivom torbicom i atraktivnim sunčanim naočalama.


Sviđa li se i vama?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeCeline




Povezano