Uskoro kreću letovi britanskog turoperatora TUI-ja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.07.2021.

0

TUI

TUI

Kapacitet ipak nije jednak kao što je to bilo u ljeto 2019. godine, TUI UK će od početka kolovoza prometovati na 6 linija prema Hrvatskoj s ukupno 9 tjednih letova

Hrvatska turistička zajednica javlja da, prema pisanju portala Croatian Aviation, britanska podružnica TUI-ja od početka kolovoza, nakon gotovo dvije godine pauze, u hrvatske zračne luke vraća svoje zrakoplove.

Nakon što je ovaj poznati britanski touroperator odustao od redovnih operacija prema Hrvatskoj u ljeto 2020. godine zbog utjecaja globalne pandemije, kompanija se početkom kolovoza vraća s redovnim letovima iz Velike Britanije u tri hrvatske zračne luke – Dubrovnik, Split i Pulu.

Kapacitet nije jednak kao što je to bilo u ljeto 2019. godine, TUI UK će od početka kolovoza prometovati na 6 linija prema Hrvatskoj s ukupno 9 tjednih letova.
Na svim linijama prema Hrvatskoj prometovat će zrakoplovi tipa B737-800 kapaciteta 189 sjedala, a širokotrupne zrakoplove (B787 Dreamliner) kompanija za sada još uvijek drži u planu na linijama prema pulskoj zračnoj luci od sredine idućeg mjeseca. Promjene su naravno moguće, a ovisit će prvenstveno o samom bookingu i dostupnosti hotelskih kapaciteta u Istri.

Raspored uvedenih linija: linija London Gatwick - Dubrovnik - London Gatwick prometuje jednom tjedno, nedjeljom, linija Manchester - Dubrovnik - Manchester prometuje jednom tjedno, nedjeljom, linija London Gatwick - Split - London Gatwick, jednom tjedno i to petkom, linija Manchester - Split - Manchester, dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom, linija London Gatwick - Pula - London Gatwick, dva puta tjedno, utorkom i subotom, a linija Manchester - Pula - Manchester, dva puta tjedno, utorkom i subotom.


VIŠE O TEMAMATUIzračne linijehrvatski turizam
Povezano