Opel Astra GTC donosi vrhunsku dinamiku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.11.2011.

1

Nova Opel Astra GTC

Nova Opel Astra GTC

Ona ne dijeli nikakve elemente vanjštine s ostalim članovima obitelji Astri, osim kućišta vanjskih retrovizora i krovne antene

Skulpturalni oblik nove Opel Astre GTC s preciznim detaljima i dramatičnim proporcijama čine je vrhunskim izrazom Opelove dizajnerske filozofije. Sve verzije Astre GTC donose prednosti prednje osovine s tehnologijom HiPerStrut (High Performance Strut) koja se savršeno dopunjuje s Opelovom patentiranom stražnjom osovinom s Wattovom vezom kako bi ponudila vrhunsku stabilnost i najoštriju preciznost pri vožnji. Ostale inovacije nove Astre GTC uključuju pomoćne sustave temeljene na drugoj generaciji prednje kamere Opel Eye s proširenim funkcionalnostima te novu, četvrtu generaciju biksenonskih naprednih prednjih svjetala (AFL+).
Za razliku od mnogih verzija postojećih kompaktnih hatchbacka s trima vratima, GTC će biti samostalan model u Opelovoj ponudi i najbolja Astra što se tiče dizajna i vozne dinamike. Ona ne dijeli nikakve elemente vanjštine s ostalim članovima obitelji Astri, osim kućišta vanjskih retrovizora i krovne antene. Šest od sedam različitih naplataka veličine od 17 do 20 inča u ponudi su samo uz verziju GTC.
Panoramsko vjetrobransko staklo još je jedna posebnost nove Astru GTC. Opelovi su inženjeri tijekom njegovog razvoja podnijeli ukupno čak 11 patenata. Veliko panoramsko vjetrobransko staklo proteže se od poklopca motora, preko krova, sve do B-nosača. Bez poprečnog nosača koji bi kvario pogled, panoramsko vjetrobransko staklo nudi vozaču i putnicima jedinstveno iskustvo vožnje i posve nov osjećaj prostranosti i vidljivosti uz gotovo neograničeno vidno polje, slično onome kakvo ima pilot u kabini aviona.

VIŠE O TEMAMAOpelAstra GTCautomobili
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se