Opasno dobra suknja stigla je u Mango, biste li je nosili?

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 25.10.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Osim onih esencijalnih toplih komada, zima traži i party komade s 'WOW' faktorom. Šljokice i blještavilo se vraćaju, a Mango ima jednu suknju koja osvaja već na prvi pogled.

Južina stalno odgađa klimatološki početak jesensko-zimske sezone, ali ne sumnjamo da će studeni opravdati svoje ime i donijeti nam uvjete za one tople modne komade. Vjerujemo da ste već škicnuli ključne modele jakni, kaputa, gležnjača, čizama i ostalih esencijalnih zimskih komada, ali hladniji mjeseci traže 'refresh' u svim komponentama naše garderobe, pa tako i kad je riječ o party kreacijama.

Jedna suknja s 'wow' faktorom definitivno popravlja stvari, a mi smo na policama Manga, u odjeljku s novitetima, uočili primjerak koji bi će unijeti malo uzbuđenja u sve jesensko-zimske party sheme. Za šljokice i blještavilo - ne trebate čekati one finalne, blagdanske dane u godini!

Mango

Mango

Ova midi suknja sa šljokicama djeluje kao savršen komad za sve partyje i posebne prigode, u znaku je ravnog midi dizajna, a dio je Mangove kolekcije za zabave i događanja.

Mango

Mango

Cijena iznosi 45,99 € (346,51 kn), a vi nam recite biste li ovu suknju rado vidjeli i u svom ormaru!


VIŠE O TEMAMAsuknjeMangomidi suknje
Povezano