Ona zna kako nositi hlače u hit boji koja priziva proljeće

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 15.02.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Veljača je donijela prve modne naznake proljeća, a komadi u malo odvažnijim bojama najbolji su pozdrav nadolazećoj sezoni

Veljača je obično završna modna stranica zime, ali ovaj mjesec po pravilu donosi i prve konkretne naznake i najave nove sezone. Proljeće više nije tako daleko, a prijelazni trendovi na špici su već usklađeni s onim tipičnim zimskim komadima. Miks odlazeće i dolazeće sezone ponudila nam je prošlosutobnja špica, a ovo je jedan od stylinga iz kojih možemo izvući neke zaključke.
Crna boja je zicer, neprikosnovena uvijek i svugdje, a ova zagrebačka fashionistica zna da ju je trenutno najbolje uskladiti s bojom koja se prometnula u jedan od najvećih krikova - zelenom!
Crni kožni kaputić uskladila je sa gležnjačama i šalom u istoj boji, a cijelu priču totalno je 'podigla' odvažnom nijansom superpopularne zelene. Već spomenutim hlačama i romantičnom kapom. Savršen način za lagano modno 'razbijanje' zime i pozdrav proljeću!

Jeste li i vi ulovili neki novi trendovski zeleni komad?

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeZagreb
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se