Ona zna kako nositi hit hlače: 'Ova dama postavlja standarde'

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 30.03.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Široke hlače dobar su izbor za novu sezonu, ali treba ih znati nositi. Ova Zagrepčanka pokazala nam je kako ih kombinirati s drugim trendi komadima.

U iščekivanju onog 'pravog', toplog i suncem okupanog proljeća, modnu inspiraciju i dalje crpimo s 'prijelaznih', zimsko-proljetnih ožujskih subotnjih špica. Bilo je tu svega, i laganih i teških komada, a vidjeli smo i niz trendovskih komada koji će u narednim tjednima biti na svakoj 'must-have' listi.

Kad govorimo o hlačama, birat ćemo između klasike u obliku cigareta kroja, hlača s efektom kože, neizbježnih traperica i popularnih 'cargo' modela. No, i široke hlače imaju svoje mjesto na listi trendova, samo ih treba znati nositi te kombinirati s drugim trendi komadima.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

A kako se to radi - na ožujskoj nam je špici pokazala ova zagrebačka fashionistica čiji je styling izvrsno prošao na našem Instagram kanalu. Odlučila se za jako zanimljive tamnosive prugaste široke hlače koje je kombinirala s 'cropped' dolčevitom i interesantnom plavom jaknicom, dok je styling upotpunila jednostavnim Nike tenisicama.


"Super", "Cool", "Top", "Ovo je jedan od rijetkih slučajeva gdje priznajem široke hlače, ova dama potavlja standarde" - to su neke od Instagram reakcija na ovaj efektni look. Slažete li se s njima? Što vi kažete na hlače u ovom stilu?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano