Ona nosi tenisice koje su oduševile špicu, evo koliko koštaju

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 16.05.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Tenisice M327 u osvježavajućem i nadasve trendovskom zelenom izdanju pokazale su se kao savršen odabir za proljetnu zagrebačku špicu

Iako je pred nama period vladavine sandala i drugih tipova otvorene obuće, mnogi će u brojnim prigodama ostati vjerni tenisicama, i to nije nikakvo iznenađenje. Posljednjih godina tenisice vedre i oblače u svakoj sezoni i svakom dijelu godine, od ljeta do zime. A jedan izvrstan model koji slijedi vodeće trendove sezone ulovili smo (a gdje bi drugo!) na zagrebačkoj špici.

Ova Zagrepčanka 'rasturila' je centralnu zagrebačku modnu pozornicu izvrsnim dnevnim lookom baziranim na jednoj od najpopularnijih boja sezone, zelenoj, i neizbježnom denimu.

New Balance

New Balance

U prvom su planu tenisice u sportskom stilu, a riječ je o modelu M327 superpopularnog američkog branda New Balance, i to u kombinaciji osvježavajućih zelenih nijansi koje ove sezone vladaju ulicama naših gradova. Tenisice inače inicijalno koštaju (u ovisnosti o trgovini) oko 850 kuna, iako su trenutno na par mjesta dostupne i po sniženoj cijeni od oko 510 kuna. Samo treba uloviti broj!


Što vi kažete na look, jesu li tenisice dobro odabrane za ovu dnevnu kombinaciju?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicatenisiceNew BalanceNew Balance M327
Povezano