Ona nosi tako dobre ljetne hlače, boja je pravo osvježenje

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 17.07.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

U sezoni bijelih i zelenih komada te traper krpica, divna nijansa narančaste djeluje nam kao pravo modno osvježenje. A Olja Vori zna kako je nositi.

Špica je i u vrelim ljetnim danima magnet za znane i neznane modne zvijezde, a u ovu prvu skupinu definitivno spada Olja Vori, prepoznatljivo lice bez kojeg teško možemo zamisliti subotnju modu na zagrebačkim ulicama. Ona uvijek ima originalno, drugačije rješenje, a tako je bilo i na drugoj ovosrpanjskoj špici, na kojoj nam se predstavila u jednom poprilično neočekivanom, ali jako upečatljivom izdanju.

I dok ulicama vladaju veličanstvena bijela, zeleni i ružičasti tonovi, te traper u svim varijacijama, Olja se odlučila za smjelu kombinaciju u najpopularnijoj nijansi narančaste. I to se pokazalo baš kao pun pogodak. Sve to uskladila je s dva bijela komada, odlučila se za trendovski sako i fantastične hlače koje su, bar nama, najbolji dio ovog vrlo zanimljivog stylinga.

Kombinaciju je zaokružila jednostavnim tenisicama, pa i tu imamo mali predah od natikača i sandala, koje su u ovom mjesecu skoro pa nezamjenjive.


Je li pogodila ili pogriješila s ovim smjelim ljetnim izdanjem prosudite sami!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankenarančasta bojaOlja Vori
Povezano