Ona nosi suknju kakvu vrijedi imati u garderobi

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 19.03.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Polako se pozdravljamo sa zimom, a jedan od stylinga koji stižu na samom njenom kraju začinjen je zavodljivom mini suknjom kakvu vrijedi imati u ormaru

Finalni su trenuci duge i mnogima dosadne zimske sezone; sezone o kojoj smo rekli sve što se može reći. Kombinacije s prošlosubotnje špice bile su prave prijelazne, iako je tu bilo i cjelovitih zimskih i proljetnih lookova. Ovaj styling više ide u zimsku nego u proljetnu kategoriju, ali upotpunjen je jednim komadom koji će imati što za reći i u proljetnim danima.

Nova sezona, naime, uz neprikosnoveni traper, pogoduje i cijeloj lepezi komada s efektom kože, od hlača do jakni, ali u ormaru vrijedi imati i (bar jednu) suknju u ovom stilu. Jednu takvu ulovili smo na špici.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Crna krznena bunda i jednostavna dolčevita našli su se u kombinaciji s čarapama s romantinčim točkastim uzorkom i sjajnim čizmama, a crna kombinacija istovremenio je i razbijena i podignuta zavodljivom trendi midi suknjom u smeđem izdanju, i to s efektom kože. Look je upotpunjen minijaturnom torbicom i sunčanim naočalama.


Što kažete na ovo izdanje? Je li suknja pogodak ili ne?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano