Ona nosi neodoljivo odijelo i hit tenisice od 100 eura

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 03.05.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Elegantna ženska odijela i dalje su hit na zagrebačkoj špici, a obično se nose s trendovskim predimenzioniranim tenisicama. Imamo još jedan primjer izvrsnog looka koji se uklapa u ovu priču.

Nastavlja se kišno i sivo proljeće, dašak vedrine, dobre energije i nade u sunčanije sutra donose nam maštovite kombinacije sa zagrebačke špice. I ovog su proljeća ženska odijela jedan od ultimativnih hitova, viđamo ih svako malo, dobro prolaze u svim bojama, a najčešće se nose s predimenzioniranim (neki bi rekli - 'ružnim') tenisicama u sportskom stilu.

I zbilja, to je taj magični spoj s kojim je teško pogriješiti, samo ga treba znati nositi sa samopuzdanjem. Jedan dobar primjer kako sve to izvesti na pravi način ulovili smo nedavno na ulicama Zagreba.

Ova se Zagrepčanka odlučila za lagano trendovsko odijelo u hit nijansi, a kombinirala ga je s elegantnom bijelom košuljom i tenisicama koje potpisuje svjetski poznati brend Steve Madden. Tenisice su dio Maddenove kolekcije za proljeće/ljeto 2023., a dostupne su po cijeni od oko stotinjak eura. Kombinacija je upotpunjena ženstvenom torbicom i još ženstvenijim sunčanim naočalama.


Kako vi ocjenjujete ovu trendi kombinaciju?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeženska odijelatenisiceSteve Madden
Povezano