Ona nosi cipele koje će obilježiti prvi dio jeseni

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 25.08.2020.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Crne hlačice s efektom kože i elegantna, ležerna bijela košulja savršen su spoj, posebno u kombinaciji s trendovskim ravnim cipelama

Prošlosubotnja zagrebačka špica bila je pravi užitak za naše oči, a usput je izvrsno zaokružila jednu po mnogočemu neobičnu, ali ipak jako toplu i dugu ljetnu sezonu. Dominirale su divne, prozačne ljetne haljine i suknje te lagane sandale, ali tu i tamo vidjeli smo i poneki komad iz kategorije trendova za prijelazni period i prvi dio jeseni.

Ova savršeno sređena Zagrepčanka oduševila nas je efektnim dnevnim stylingom, a najveću pažnju privukla je opasno dobra i hrabra kombinacija kratkih hlača i šuza.

Hlačice s efektom kože pokazale su se kao izvrstan izbor u kombinaciji s trendovskim ravnim cipelama (da, loaferice i mokasinke bit će pravi izbor za sve ranojesenske trenutke!) te elegantnom i ležernom bijelom košuljom koja baš uvijek prolazi.

Kombinacija je upotpunjena ništa manje zanimljivim modnim detaljima i dodacima, od sunčanih naočala do glamurozne tamnocrvene torbice.


Zbilja jako dobar styling! Slažete se?


VIŠE O TEMAMAcipelestreet stylešpicamokasinkeloaferice
Povezano