Preplanule Zagrepčanke u velikom su se stilu vratile na špicu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.08.2020.

0

Glavnu riječ i dalje vode očaravajuće, duge i kratke, lagane i prozračne haljine s volanima, izvezenim elementima i trendovskim uzorcima

Iza nas je onaj udarni dio ljeta, rezerviran za morske užitke i bijeg s vrućeg gradskog asfalta. Preplanule i napunjene energijom, zagrebačke ljepotice polako se vraćaju u grad, a to najbolje dokazuje prošlosubotnja špica, koja je na najbolji način stavila 'točku na i' kolovozu, a možda i cijeloj ljetnoj sezoni. Kažemo "možda", jer još uvijek ne znamo koliko će klimatološko ljeto trajati, i hoće li možda već naredna subota donijeti prve konkretnije naznake modne jeseni.
Bio je to vikend u znaku najboljeg od najboljeg iz riznice ovoljetnih trendova. Glavnu riječ i dalje vode očaravajuće, duge i kratke, lagane i prozračne haljine s volanima, izvezenim elementima i trendovskim uzorcima. I to u onim najtraženijim bojama sezone, od bijele do žute i crvene.
Visoko na listi trendova definitivno su i romantični topovi s neobičnim elementima i detaljima u stilu volana, kratke hlačice visokog struka od trapera ili pak s efektom kože, čarobne midi i maksi suknje koje slave ženstvenost te neizbježne sunčane naočale, koje zaokružuju skoro pa svaki styling.


Sve to upotpunjeno je glamuroznim ljetnim torbama s mirisom glamura te svim mogućim tipovima sandala. Ali i mokasinki, loaferica i tenisica; koje možemo smatrati i predvodnicama trendova na nadolazeći prijelazni period.

Zabilježili smo čak četrdeset kombinacija, otkrijte ih u galeriji fotografija!

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano