Ona je spremna za ljeto: Sandale Marijane Batinić su san snova!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.06.2019.

0

Marijana Batinić | Foto: Matej Pašalić

Marijana Batinić | Foto: Matej Pašalić

Najveću pažnju na svečanom otvorenju Esthetic Dental Centera privukla je uvijek skockana i neodoljiva splitska fashionistica Marijana Batinić

"Dan bez smijeha izgubljen je dan", tako kaže kineska mudrost, a već su jako dobro poznate sve blagodati ovog univerzalnog svjetskog jezika. Od svih darova koje je priroda dala čovjeku, osmijeh je zacijelo pri vrhu, a osim što je učinkovitiji od tableta, što podiže samopouzdanje i raspoloženje, iskreni osmijeh privlači bolje nego magnet.
Filozofiju lijepog ali prvenstveno zdravog osmijeha slijedi i Esthetic Dental Center, suvremena dentalna oaza koja se nedavno preselila na novu adresu. Svečano otvorenje u ulici Hermana Bužana 18, kojim je ovaj central obilježio i deseti rođendan, nisu propustile ni poznate face.
Foto: Matej Pašalić

Foto: Matej Pašalić

Najveću pažnju privukla je uvijek skockana i neodoljiva splitska fashionistica Marijana Batinić, zasjala je u prekrasnoj ljetnoj haljini koju je uskladila sa ženstvenim sandalama naprosto savršenim za nadolazeći vrhunac sezone.

Kako vi ocjenjujete Marijaninu ljetnu kombinaciju s mirisom glamura?

VIŠE O TEMAMAMarijana BatinićsandaleEsthetic Dental Center
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se