O'grada i O'pleti slave drugi rođendan: Čestitamo!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.10.2012.

1

Promotivni materijal - torba i majica

Promotivni materijal - torba i majica

Kulturni klub O'grada i radionica O'pleti 27. listopada svale dvije godine rada

"Nekako s listopadom krenuli smo zajedno s radionicom O'PLETI i sjajnom voditeljicom Adrianom Meglaj, te smo na tajnom sastanku na Karibima odlučili ove dvije dvogodišnjice spojiti u jedno, no pri dogovoru došlo je do razmirica, jer Adriana je najavila svoju unikatnu, nevjerojatnu ingenioznu tortu, a mi nismo htjeli ostati dužni, te smo rekli kako ćemo se potruditi da naša bude još unikatnija, nevjerojatnija i ingenioznija. Pa sad, najbolje je stvari (torte) provjeriti na terenu 27.10. od 18 sati u kulturnom klubu O'grada na Trgu siječanjskih žrtava 8", kažu iz O'grade.
Ispred O'grade

Ispred O'grade

Proslava druge godine rada bit će vesela i sadržajna: "Uz čašćenje, zdravice i sjetno-sretna prisjećanja najavljujemo i gosta susjeda koji će o'plesti riječju i djelom svoj šal – Trpimira Vickovića-Vicka. Predviđa se da će govore zdravice održati voditeljica kluba Ana Šesto, o'gradina povjesničarka umjetnosti Nirvana Silnović, umjetnice koje su oplemenile O'gradu; Petra Žabčić, Ana Jukić i Karla Mačkić; voditelji naših radionica; Silvija Šesto, Davor Schunk, Adriana Meglaj, a mali crni o'gradin megafon dobit će svatko tko će O'gradu zaželjeti hvaliti", poručuju organizatori.

VIŠE O TEMAMAO'gradaO'pletiAdriana MeglajAna ŠestoPetra ŽabčićAna JukićKarla MačkićSilvija Šesto

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se