Oduševila vas je i hlačama i obućom: 'Ovo je odlično, drugačije...'

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 10.03.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Na špici smo vidjeli možda i najzanimljivije traperice sezone, i to u kombinaciji s odvažnim komadom obuće i upadljivom torbicom koja je dodatno 'podigla' styling

Kako nam se bliži proljeće, tako i traper komadi igraju sve značajniju ulogu. Uskoro ćemo na svakom koraku gledati i denim jake, kombinezone i suknje, a zasad uživamo u više nego zanimljivim modelima traperica. A jedan opasno dobar model, koji treba znati i nositi i kombinirati, nedavno smo ulovili na zagrebačkoj špici.

Ova zagrebačka fashionistica smjelo je uskočila u atraktivne, totalno drugačije traperice atipičnog kroja s nizom predimenzioniranih džepova, a kombinirala ih je s bijelim topom, prijelaznom jaknom i atraktivnim crno-bijelim komadom obuće s tankom potpeticom. Kombinaciju je upotpunila sunčanim naočalama i upadljivom torbicom koja je dodatno 'podigla' cijelo izdanje.

"Wow", "Top", "Vrh", "Odličan styling", "Top, za 10", "Odlično, drugačije, kreativno" - to su samo neki od komentara na ovu kombinaciju na našem Instagram kanalu.


Što vi kažete na look, je li pogodila s trapericama?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano