Odličan koncert Bolesne braće u Aquariusu

Piše: CroModa.com
Objavljeno 19.10.2010.

0

Bolesna braća u Aquariusu

Dugoočekivani koncert Bolesne braće prošao je kako su mnogi i očekivali – urnebesno! Sat i pol odlične svirke, zanimljivi gosti, duhoviti komentari Fizikalca, Dj set Phat Philliea, odlični setovi Oli Dobolija, Ðurđa na napuhavanje i krcat Aquarius garantirali su izvrsan provod za sve koji su tu večer odlučili provesti uz Bolesnike.

Koncert je započeo hitom s novog albuma 'Stari repper' kojeg je u svojem dobro poznatom zezantskom stilu najavio poznati 'doktor' Mario Petreković

Bolesna braća u Aquariusu

Dugoočekivani koncert Bolesne braće prošao je kako su mnogi i očekivali – urnebesno! Sat i pol odlične svirke, zanimljivi gosti, duhoviti komentari Fizikalca,  Dj set Phat Philliea, odlični setovi Oli Dobolija, Ðurđa na napuhavanje i krcat Aquarius garantirali su izvrsan provod za sve koji su tu večer odlučili provesti uz Bolesnike.

Koncert je započeo hitom s novog albuma 'Stari repper' kojeg je u svojem dobro poznatom zezantskom stilu najavio poznati 'doktor' Mario Petreković. Nastavili su u duhu novog albuma „Veliki umovi 21. stoljeća“ pa su uslijedili 'Mali majmun čita', 'Voajer', 'Bijele Patike' a publika je oduševljeno dočekala stare hitove poput 'Lovačke priče', 'Looka i Borna' ili 'Čiča miča'.

Bend je sve vrijeme bio odlično raspoložen, a i nema boljeg stimulansa od željne publike i gomile fanova koji su više od pet godina čekali na pravi nastup Bolesne Braće, budući da je promocija albuma kod Fizikalca prije ljeta bila rezervirana za manji krug prijatelja i medijskih djelatnika.

Na gotovo dvosatnom koncertu nastupili su i prekrasna Maya Azucena koja gostuje na pjesmi 'Dobrodošli u grad', Ida Prester – nezamjenjiv vokal na pjesmi 'Kartica Nensi Hohnberger' i naravno Kristijan Beluhan koji je zaslužan za refren pjesme 'Mali majmun čita'. U backstageu je dečke posjetio i Edo Maajka koji je nedavno održao isto tako uspješan koncert u zagrebačkom Boogaloo.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se