Odjenimo suosjećanje: Promoviran projekt 'Trgovine bez krzna'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.02.2012.

0

Promocija projekta 'Trgovine bez krzna' u kinu Europa

Promocija projekta 'Trgovine bez krzna' u kinu Europa

Promocija projekta 'Trgovine bez krzna' održala se sinoć u zagrebačkom kinu Europa (Varšavska 3), a prisustvovali su joj Petra Friganović i druge poznate osobe koje su podržale projekt

Sinoć je u kinu Europa u zagrebu promoviran projekt 'Trgovine bez krzna', a eventu su prisustvovale manekenka Petra Friganović, zaštitno lice akcije, te druge poznate osobe koje su podržale cijelu priču.
Proglas ‘Trgovine bez krzna’ već su potpisali Image Haddad, Hippy Garden, I-Gle, Mitt moda, Modna kuća Mak, H&M, Marks&Spencer, Esprit i Topshop. Trgovine obuhvaćene ovim projektom moći će istaknuti naljepnicu ’Trgovina bez krzna’, a takva informacija pomoći će potrošačima da u tim trgovinama kupuju s povjerenjem i da svojom kupnjom podržavaju one koji ne prodaju životinjsko krzno.
Aktualnim Zakonom o zaštiti životinja u Hrvatskoj zabranjen je uzgoj životinja zbog krzna. Izbacivanje ponude krznenih predmeta u trgovinama logična je reakcija na ovu zakonsku regulativu.

VIŠE O TEMAMAPetra FriganovićPrijatelji životinjavegetarijanstvoHrvatska bez krznaJurica SertićMaja Zaklankino EuropaFur Free AllianceValentina Pavlaković
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se