Odbrojavamo još dva tjedna do koncerta Behemotha i Abbatha

Piše: CroModa, Ljubljana, Zagreb
Objavljeno 29.01.2016.

0

Behemoth

Behemoth

Sve je spremno za nastupe Behemotha i Abbatha. Bendovi koji su alternativu doveli u mainstream dolaze u Ljubljanu.

Legendarni poljski sastav Behemoth odavno je izašao iz ograničenih krugova undergrounda i plasiranjem svojih albuma na ljestvice američkog Billboarda jasno pokazao da je potpuni uspjeh nemoguć bez kvalitetnog marketinškog pristupa.

Prvi album nakon dugogodišnje pauze zbog bolesti frontmena Nergala izašao je 2014. te će ovog puta biti predstavljen u cijelosti - uz naravno već standarne klasike koji ste mogli čuti nedavno i na poznatom Metaldays festivalu u Ljubljani.

Iako je norveški Immortal već nastupao u Sloveniji, nakon konačnog raspada benda jedna od glavnih figura spomenutog trojca, Abbath, u Ljubljanu dolazi s novim istoimenim sastavom. Uz novi materijal, publici će predstaviti i neke od moćnih pjesama Immortala, ali i svog projekta I.

Ovu večer će upotpuniti i švedski death'n'roll bend Entombed AD formiran prije dvije godine nakon raspada kultnog Entombeda. I ovoga puta mogu se očekivati pjesme s albuma "Back To The Front", a vjerojatno i pokoja s nadolazećeg albuma "Dead Dawn". Line-up će obogatiti još jedan sastav - američki Inquisition.

Ulaznice po cijeni od 32 eura u pretprodaji mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima. Na ulazu će se moći kupiti po cijeni od 37 eura.


VIŠE O TEMAMABehemothAbbathkoncerti u Ljubljani
Povezano