Od japanki do cekera: 25 neodoljivih modnih dodataka za plažu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.07.2018.

5

Od atraktivnih luftića u obliku japanki, velikih cekera u koje stanu sve 'sitnice' za plažu, minijaturnih nesesera za čuvanje dokumenata i mobitela, do najupečatljivijih ručnika...

Havaianas se od svojih prvih dana potvrdio kao simbol neformalnog, pozitivnog i zabavnog životnog stila, zbog čega je odavno postao neizostavan detalj vrućih ljetnih dana s kojima svaka žena postaje vladaricom plaža ili užarenog gradskog asfalta.

Poznate i patentirane Havaianas japanke napravljene od gume, svaku sezonu obilježe  velikim brojem kolorističkih varijanti.

No, ono što je ovog ljeta Havaianas pripremio svojim obožavateljima su brojni noviteti koji su neodoljivo slatki, praktični i vizualno dojmljivi modni dodaci za plažu: od atraktivnih luftića u obliku japanki, velikih cekera u koje stanu sve 'sitnice' za plažu, minijaturnih nesesera za čuvanje dokumenata i mobitela, do najupečatljivijih ručnika koji će se ovog ljeta pojaviti na plažama.

Havaianas cekeri i torbe za plažu izrazito su funkcionalni. Torbice i neseseri su napravljeni od nepromočivih materijala, a cekeri su dovoljno prostrani kako bi u njih stale sve sitnice koje nosimo na plažu.

Želite li biti u trendu ovog ljeta, originalni modni dodaci s potpisom brazilskog branda Havaianas bit će točka na i vašem stajlingu.


VIŠE O TEMAMAjapankeHavaianascekeritorbe za plažuručnici za plažucekeri za plažu
Povezano