Od glave do pete, na njoj je sve TOP, a posebno kaput

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 01.02.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Sa zelenom je bojom u 2023. godini nemoguće pogriješiti, a ova prekrasna Zagrepčanka pažnju je privukla čarobnim kaputom u njenoj malo svjetlijoj nijansi

Prošlosubotnja špica donijela nam je malo vedrine i prave zimske mode, i to sa sramežljivim naznakama još uvijek dalekog proljeća. Zapečatila je dosadni siječanj i pritom nam otvorila vrata romantične i - po običaju - uzbudljivije veljače, a naš objektiv ulovio je tridesetak zbilja dobrih lookova (koje, ako to još uvijek niste, možete pogledati ovdje).

Vidjeli smo ono najbolje od zimske mode, u prvom su planu i dalje čizme i kaputi, a poglede su privlačile i trendovske boje, prvenstveno zelena, koja će u svim svojim nijansama dominirati na prijelazu iz zime u proljeće.

Za jedan od boljih stylinga pobrinula se ova prekrasna Zagrepčanka koja je nepogrešivu crnu kombinaciju s trendi čizmama totalno 'podigla' kaputom s rukavima u stilu bomber jakne koji je krao poglede na hladnoj špici. Prvenstveno bojom, i to osvježavajućom svijetlom nijansom već spomenute zelene.


Lajkate? Mi definitivno da!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano