Prava zima (konačno) na špici, modni spektakl za kraj siječnja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.01.2023.

0

Zima nam je konačno pokazala zube, a finalna subota u siječnju na zagrebačkim se ulicama pretvorila u reviju dobrih čizama i kaputa, ali i toplih i romantičnih zimskih modnih dodataka

Konačno se i to dogodilo - zima je u punom sjaju stigla na zagrebačku špicu! I dugo joj je trebalo. O njoj pišemo već mjesecima, a zube nam je, nakon svih tih silnih južina i visokih temperatura, pokazala tek u završnom vikendu siječnja. A kad će ako ne sad?

Iako su vremenski uvjeti, dakle, bili nimalo ugodni, zagrebačke su ulice opet prštale od dobre mode. I to one prave zimske. Vidjeli smo reviju opasno dobrih čizama i gležnjača, krznenih bundi(ca) u svim bojama i oblicima, suknjica, nezamjenjivih crnih hlača s efektom kože, ali i klasičnih vunenih kaputa u širokoj paleti trendi boja, od bež do zelene.

Pravi pečat skoro svim kombinacijama dali su oni tipični zimski modni dodaci na koje smo ove sezone dugo čekali. Cure su zasjale s pletenim kapama, šiltericama i romantičnim šeširima, a subotnji spektakl u konačnici je rezultirao izvrsnom galerijom fotografija prepunom lookova koji inspiriraju i donose niz dobrih ideja za ostatak sezone.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ulovili smo više od 30 stylinga, čekaju vas u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano