Očarala nas je torbicom, kompletićem i (posebno) čizmama

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 27.09.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

U prvim danima jeseni 2022. špicom su zavladavale čizme, a jedan vrući model koji bismo i mi rado vidjeli u ormaru na savršen je način isfurala ova zagrebačka ljepotica

Zagrebačka je špica na pravi način pozdravila kalendarski dolazak jesenske sezone! To u prijevodu znači da smo protekle subote uživali u spontanoj reviji jakni, kaputa i robusnih komada obuće. Iako se tenisice posljednjih godina ne povlače sa scene ni u najhladnijim danima, prva jesenska subota prošla je u znaku niza trendovskih modela gležnjača i čizama kakve će vladati sve do prvih proljetnih dana 2023. godine.

Vidjeli smo više od dvadeset kombinacija koje inspiriraju i koje donose mnoštvo dobrih ideja koje je jednostavno iskopirati, a za jednu od najboljih pobrinula se ova zagrebačka ljepotica, koja je na Cvjetnom pokazala kako izgleda njen styling za ulazak u jesen.

Odlučila se za fenomenalan kompletić (i sako i kratke hlače su pogodak u sridu!) koji je iskombinirala s bijelom majicom ukrašenom Givenchy logotipom i robusnim crnim čizmama koje su se odlično uklopile s ostatkom looka, a styling je zaokružila preslatkom žutom torbicom brenda Jacquemus i Ray-Ban sunčanim naočalama.


Sviđa li se i vama, i koji dio kombinacije vam je najbolji?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankečizmeJacquemus
Povezano