Jesen 2022. stigla je u Zagreb, špicom vladaju neki novi hit komadi

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.09.2022.

0

Ulicama vladaju kožne i denim jakne, neizbježne dolčevite, lagani kaputi, karirane suknje, trendovske mokasinke, robusne gležnjače i elegantne čizme

I to se dogodilo, jesen 2022. kalendarski je stigla na ulice Zagreba, a prošlosubotnja špica pala je baš na njen prvi cjeloviti dan. I vrijeme je manje-više bilo u skladu s kalendarom, pa su i dobro raspoložene zagrebačke ljepotice na pravi način mogle isfurati modni repertoar karakterističan za prvi dio hladnijeg dijela godine.

Tu prvenstveno mislimo na one tipične rujansko-listopadske komade, od dobrog trapera do kožnih jakni, balonera i (još uvijek) nešto laganijih kaputa. Dolazak nove sezone najbolje je vidljiv po odabiru obuće, hit modeli gležnjača i čizama preuzeli su primat nad tenisicama, u toj smo kategoriji vidjeli cijelu lepezu vrućih trendova, od robusnih gležnjača i ravnih čizama do elegantnih kožnih modela s potpeticom.

Na špici se nose i mokasinke s trendovskim uzorcima, dolčevite su opet IN, baš kao i karirane suknje, ženska odijela i poderane traperice.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Bila je to špica koja otkriva brojne modne tajne i pritom donosi zanimljive street style formule za nadolazeće tjedne i mjesece. Ulovili smo više od dvadeset lookova, čekaju vas u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano